Tarihçe

Safa Okulları 1986 yılında Kayseri’den tüm Türkiye’ye ışık saçmaya başlamıştır. Kısa bir zamanda ülke genelinde birçok eğitim kurumu ve okul açmış, kendine özgü eğitim modeli ile kendini ispatlamıştır. Özellikle son yıllarda anaokulu ve ilkokul alanındaki açılımları ile ülkemiz genelinde 25 şubeye ulaşmıştır. Önümüzdeki yıllarda kurumsal yapısı ile Türkiye genelinde olmazsa olmaz kurumların başında gelecektir.

Misyonumuz

Gücünü özünde sahip olduğu enerjiden alan, temel ahlaki değerlerle kuşanmış ve dosdoğru bir inanca sahip, kendini geliştirme, yeni bilgi ve yeniliklere açık olma kararlılığında, kendisiyle ve çevresiyle uyumlu, iletişimi yüksek, topluma katkı sağlayan, fertler yetiştirmektir.

Vizyonumuz

Akıl-Ruh dengesini kurmuş, ideallerine bağlı ,toplumsal dayanışmayı ve sosyal sorumluluğu özümsemiş, dinamik ve özgün fikirli bir nesil oluşturmak.

about