Safa Haber

• 2021

FATMA ZEHRA YILMAZ öğrencimiz hafızlığını başarıyla bitirerek 1. Dönem Hafızlık Tespit Sınavını kazanmış, HAFIZLIK BELGESİNİ almıştır. Kendisini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

• 2021

*Öğrencilerin bilişsel, sosyal, psikomotor ve hazır bulunuşluk değerlendirmesi yapılarak okulumuza kayıtları alınır. *MEB programının yanı sıra ekibimizin hazırladığı program uygulanır. Uygulanan sınavların sonuçlarına göre öğrenci gelişimi takip edilir. *Velilerimize aylık veli bilgilendirme mektubu gönderilir. *Her dönemde bir kez veli çayları gerçekleştirilir. *Birebir ve genel olmak üzere yılda 3 kez veli toplantısı yapılır. *Akademik Gelişimin yanı sıra Ahlaki Gelişim titizlikle takip edilir. *Kur’an-ı Kerim eğitimimiz programlı bir şekilde “ÇİFT ÖĞRETMEN” uygulaması yapılır.

• 2021

*Anasınıfına kayıt yaptıracak öğrencinin yaş gruplarına göre hazır bulunuşluk değerlendirmesi yapılıp bilişsel,sosyal ve psikomotor gelişimi incelenerek kaydı alınır. *Öğrencilerimizde akademik gelişimin yanı sıra ahlaki eğitim öncelenir. *Kur’an-ı Kerim eğitimimiz programlı bir şekilde ÇİFT ÖĞRETMEN uygulaması ile yapılır. *Kahvaltı ve yemeklerde adap kuralları ve dualar öğretilir. *Etkinlikler ve geziler program dâhilinde gerçekleşir. *Günlük 8 ders, haftalık 40 ders yapılır. *Sınıf öğretmeninin yanı sıra Görsel Sanatlar, Müzik, İngilizce, Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi, Beden Eğitimi branşlarında branş öğretmenleri derse girer.

• 24 Tem
  • 2021

TYT- AYT- LGS 'DE SENİNLE BİRLİKTEYİZ. AÇILIŞA ÖZEL AVANTAJLI FİYATLAR İÇİN ACELE EDİN. DETAYLI BİLGİ İÇİN : 0(312)245 38 38