Eğitim sistemine kattığı yeniliklerle adından çok söz ettiren ÖZEL SAFA OKULLARI Online eğitim sisteminde öğretmenlerimizin göstermiş olduğu özveri ile öğrencilerin başarılarını desteklemektedir. Online eğitim sisteminde öğrencilere yer ve zaman sorununun ortadan kalktığı bir eğitim süreci sunmaktadır. Öğretmenlerimiz günlük 7 saat ders verirken uzakları yakın ederek öğrencilerimiz ile tüm derslerde ilerleme katedilmiştir. Öğrenciler hafta içi ödevlerini takip ederek öğretmenlerimize geri bildirim yapmaktadırlar. Hafta sonu ise tekrarlarını ve soru çözümlerini yaparak geri bildirimde bulunurlar. Ders içerisinde ise yapılan Quizler ile konularını pekiştirmektedirler.

Özel Safa Okullarında Uzaktan Eğitim Farklılıkları Nelerdir?

• Uzaktan eğitim sistemimizle herhangi bir güvenlik sıkıntısı duymadan, öğrencilerimizle online olarak buluşabilmekteyiz.
  • Online ders esnasında öğrencilerimize test – quiz uygulayabiliyoruz.
  • Covid-19 nedeniyle öğrencilerimize online olarak deneme sınavı yapmaktayız.