Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının kazanım hedeflerine uygun olarak okuma, yazma, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler derslerinin bilimsel ve teknolojik gelişmeler dikkate alınarak çağın gerektirdiği ölçülerde eğitimini içermektedir.Akademik eğitim programımızda süreç içindeki girilecek LGS - YKS ve Bursluluk gibi her türlü sınavlara hazırlık programını içerir. Bu eğitim verilirken ihtiyaç duyulan bilişim teknolojisi ve laboratuvar imkânları ile doküman desteği sunulur.

ÇİZGİ ALTI ÇALIŞMASI

*Konu testi ve kazanım değerlendirme testlerinin sonucuna göre ortalamanın çok altında olan öğrencilere yönelik birebir ya da grup etütü şeklinde yapılan çalışmalardır.

*Test sonucuna göre kavranılmamış konuların yeniden anlatılması ve kavratılma çalışmasıdır.

 

ÇİZGÜ ÜSTÜ ÇALIŞMASI

*Kazanım değerlendirme testleri ile deneme sınavlarının sonuçlarına göre ortalamanın çok üzerinde olan öğrencilere yönelik bir çalışmadır.

 

ÖĞRENCİ TAKİBİ

*Başta sınıf öğretmeni olmak üzere, idare ve rehberlik servisi ile takip edilir.

*WhatsApp üzerinden günlük veli bilgilendirmesi yapılır.

*Ders çalışma programlarıyla akademik yönden gelişmesi takip edilir.

 

SINIF REHBER ÖĞRETMEN SİSTEMİ

*Her öğrenci için bir öğrenci peformans dosyası tutar.

*Öğrencinin akademik gelişmesini takip eder.

*Öğrencilerine "EĞİTİM KOÇLUĞU" yapar.

*Veli - öğrenci ve rehber öğretmenle görüşme yapar.

*Her öğrenciye haftalık ders çalışma programı yapar ve takip eder.

 

yes Akademik eğitimi güçlendiren SAFA DİJİDEMİ AKADEMİ dijital platformu kullanılmaktadır.

yesOrtaokul ve Lise kademesinde Akademik Gelişimin takibini EĞİTİM KOÇLARI yapacaktır.

EĞİTİM KOÇLARI;

*Ölçülebilir verilerle bireysel takip yapar.

*Bireysel çalışma planı hazırlarr.

* Bireysel çalışma planını takip eder.

*Velilerle akedemik gelişim konularını görüşür.

*Deneme sınavı analizleri, KTS analizleri, DİJİDEMİ akademideki dataları kullanarak planlama yapar.

yesDijital Koçluk;

* Öğretmenlerimiz tarafından MENTÖRLÜK uygulaması yapılırken dijital platformumuz olan DİJİDEMİ AKADEMİ ile DİJİTAL KOÇLUK  uygulaması yapılmaktadır.

* Ayrıca öğretmenlerimizin ders saatine MÜDÜR SAATİ konulmaktadır.Müdür saatinde ilgili öğretmen idarecilerle baş başa toplantı yapıp kendi sınıfı detaylı incelenmektedir.