Yabancı Dil Eğitimi

Okullarımızda öğrencilerimize dünya standartlarında ve yaşam boyu kullanacakları kaliteli bir dil eğitimi verilmektedir. Öğrencilerimizin üretici düşünceye sahip, ana dilini ve an az iki yabancı dili bilen birer “Dünya Vatandaşı” olarak yetiştirilmektedir.

Okullarımızda verilen “İngilizce ve Arapça” eğitimleri ile en temel kavram, kelime ve küçük dil parçalarının tamamen işitsel ve görsel öğelerle verildiği iletişimci ders metoduyla anaokulunda başlayan süreçte farklı teknikler kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin etkili sözlük kullanımını öğrenmekte, kelime ve kelime türleri üzerinde çalışılmaktadır.

Öğrencilerimize not alma teknikleri öğretilerek sunumlar yaptırılmakta, bu sayede öğrencilerimizin topluluk önünde konuşma becerileri artırılmaktadır. Dersler tiyatral ortamda, öğrencilerimizin de eğlenerek öğrenecekleri koşullarda şekillenmektedir. Uygulanan tüm bu modeller dil öğrenimini yaşam biçimine dönüştürmeyi hedeflemektedir.